Mosilor

Adresa
Strada Zece Mese, nr. 11, Sector 2
Program
Luni - Duminica: 9:00 - 20:00
Telefon

Locatia Frizeria Bucuresti din Mosilor


Nu foarte de mult, Bucurestiul era impartit in mahalale. Aceste mahalale erau deumite dupa bisericile din zona, altele dupa meseriile oamenilor care locuiau in zona respective, sau dupa hanurile din zona respective si asa mai departe. 

De ce iti spunem acest lucru ?

Locatia Frizeria Bucuresti din zona Mosilor spre Foisorul de Foc este situate pe o strada care se numeste Zece Mese, iar noi suntem chiar la numarul 11. 

Se spune ca aceasta strada a fost denumita asa dupa mesele unei terase,cafenele numita Cafeneaua Galbena. Banuim noi ca era o cafenea destul de mare daca avea afara zece mese. Un loc cu o istorie dragut. Am considerat ca este potrivit locatiei Frizeria Bucuresti cu numarul 5.

Da, este cea mai recenta locatie a noastra. Destul de spatioasa cu camera de tuns separate de unde se face primirea clientului, aceasta locatie are un aer tot vintage, dar aici parca totul este accentuat avand in vedere si zona in care sa afla. Atunci cand poate iesi la o tigara in fata frizeriei , nu poti sa nu observi si foisorul de foc care parca vegheaza peste strazile din vecinatate. Un frizer foarte amabil te asteapta si aici cu o cafea Illy din partea noastra si o apa sau un Pepsi.

Este greu de explicat in scris sau de explicat in cuvinte experienta din locatile noastre, doar cei care au fost ne pot intelege si ne aleg de fiecare data de peste 4 ani. 

Daca te avantajeaza aceasta zona , te asteptam in aceasta locatie speciala si incarcata cu aer de Bucuresti vechi.