Modrogan

Adresa
Aleea Modrogan, nr. 18, Sector 1
Program
Luni - Duminica: 9:00 - 20:00
Telefon

Locatia Frizeria Bucuresti din Modrogan


Locatia noastra cea mai mare si cu o pozitionare foarte strategica. Aici gasesti 3 camere de frizerie, in fiecare cate un scaun de frizerie. Am pastrat traditia si conceptul , insa avem 3 scaune de tuns. Esti doar tu cu frizerul si aici, pentru ca fiecare camera este tratata ca o locatie de frizerie independenta, cu scaunul ei si cu frizerul ei. Este situate pe Aleea Modrogan, da exact unde are Basescu biroul si unde are si PNL sediul. O zona extrem de linistita, care arata superb in orice anotimp ai veni aici. Una dintre cele mai bine pazite zone din Bucuresti si cu cele mai multe telefoane ascultate ( banuim noi ) In aceasta locatie avem si un balcon foarte mare unde clientii care doresc, pot iesi sa isi fumeze linistiti tigara impreuna cu cafea din partea noastra. Din balcon este iesirea spre gradina din spatele locatiei unde poti lua o gura de oxygen si iti poti linisti putin gandurile pana sa te intorci la stilul tau de viata.

Aici poti avea parte de o detoxifiere mentala si inainte de tunsoare si in timpul tunsorii dar si dupa ce frizerul a terminat tunsoarea. Ne place sa spunem ca este o pozitionare strategica pentru ca frizeria este la granita dintre zona aviatorilor, piata victoriei si zona dorobanti. Putem spune ca este in oricare din aceste zone, este peste tot Aici este simplu de ajuns cu metroul si putin de mers pe jos de oriunde ai allege sa cobori, ori la statia Aviatorilor ori la Victoriei, drumul pe jos sau cu ceva electric fiind unul genial si linistitor pe Bulevardul 

Aviatorilor, unde apropo depinde din ce directive vi, este posibil sa observi si palatal lui Becali, care ne este si el vecin.