Armeneasca

Adresa
Str. Armand Călinescu 1, Sector 2
Program
Luni - Duminica: 9:00 - 20:00
Telefon

Locatia Frizeria Bucuresti din Armeneasca


Asa cum povesteam si la descrierea locatiei noastre din strada Thomas Masaryk 14, Frizeria Bucuresti a fost foarte ceruta in zona unversitate, multi ne gaseau pe net cautand ‘ frizerie in sectorul 2 sau frizerie la universitate. Dupa ce am studiat si algoritmii de cautare in google si frecventele de cautare, ascultand si sfaturile clientilor si cererile care tot veneau din aceasta zona, am mai deschis inca o locatie Frizeria Bucuresti si aici . 

Pozitionarea aceste locatii este una strategica, este vizibila din statia de tramvai chiar pe colt, vis a vis de Bursa de Valori Bucuresti – BVB. Intr-o zona foare agitate si foarte circulata. Printre zgomotul de pe strazile de aici , poti observa clopotele . Da, tot aici este si biserica armeneasca care are o istorie frumoasa .  

Locatia de aici se lauda cu un spatiu deschis, aerisit si foarte luminat. Cu tavane inalte si plante naturale – este un mic spa am putea spune. Cu aceleasi servicii de frizerie si colegi minunati si dedicati , o sa te simti ca un rege. Experienta la noi este una unica, nu este ceva ce gasesti in nicio frizerie din Bucuresti, pentru ca asa cum am mai spus si o stiu toti, suntem unici. Suntrem frizeria cu un singur scaun , la noi nu astepti niciodata, niciodata, niciodata. Este posibil ca in aceasta zona foarte circulata, in curand sa mai deschidem si o alta locatie – lucru pe care doar piata il poate decide sin oi suntem datori sa fim atenti .

Te asteptam cu o cafea Illy sau preferi un Pepsi ?